iWhite Dark stains set za izbjeljivanje zubi
iWhite Dark stains set za izbjeljivanje zubi
iWhite Dark stains set za izbjeljivanje zubi
iWhite Dark stains set za izbjeljivanje zubi

iWhite Dark stains set za izbjeljivanje zubi

Set za izbjeljivanje zubi.

N
35,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Jedinstvena tehnologija izbjeljivanja zubi koja nudi brze rezultate izbjeljivanja čak do 8 nijansi.

- Pomaže ukloniti mrlje od kave, čaja, duhana i crnog vina.

- Brzo vidljiv učinak nakon jedne primjene.

- Sprječava pojavu tamnih mrlja.

- Klinički dokazana učinkovitost i sigurnost primjene.

- Do 8 nijansi bjelji zubi.

Vino, kava, čaj i pušenje, nažalost, mogu uzrokovati mrlje na zubima. Naravno, nitko ne želi imati obojene zube, ali za to postoji rješenje. iWhite je razvio jedinstveni komplet za izbjeljivanje: iWhite Dark Stains, inovativni gel za izbjeljivanje prožet aktivnim ugljenom. Ovakav način izbjeljivanja učinkovito se bori protiv mrlja od kave, vina, čaja i duhana. S druge strane, sprječava nastanak novih mrlja. Jedinstveni aktivni sastojak neutralizira i uklanja tamne mrlje od kave, čaja, duhana i crnog vina! Inovativna formula temeljena na tehnologiji koja je dokazano sigurna za zube i učinkovita već nakon jedne primjene. Pruža vam blistav bijeli osmijeh i do 8 nijansi bjelje zube. iWhite udlage za jednokratnu upotrebu tanke su i fleksibilne kako bi se osigurala maksimalna udobnost i učinkovitost.

Kako iWhite uklanja mrlje na zubima?

Djelovanje 1

Mikrokristali s aktivnim ugljenom hvataju tamne mrlje i eliminiraju neugodan zadah. Uz to, aktivni ugljen fizički adsorbira i uklanja mrlje.

Djelovanje 2

Heksametafosfat sprječava pojavu novih mrlja. Stvara se zaštitni sloj na caklini čime se sprječava stvaranje novih mrlja.

Uživati u šalici kave ili čaja, a imati blistav, bijeli osmijeh? Nema više briga zahvaljujući inovativnom kompletu za izbjeljivanje koji je također vrlo jednostavan za korištenje. Bez miješanja sastojaka i pripreme s gelovima. Potrebno je samo 20 minuta dnevno.

Prednosti:

- Trenutno vidljivi rezultati

- Do 8 nijansi bjelji zubi u samo jednom nanošenju

- Efikasno uklanjaju mrlje od kave, čaja, duhana i crnog vina na zubima te sprječavaju njihovu pojavu

- Nisu štetni za zube

- 100 % sigurni za upotrebu

- Ne sadrže vodikov peroksid

- Obnavljaju caklinu

- Klinički dokazani rezultati izbjeljivanja

- Jednostavni za korištenje (kod kuće)

Sastav: Aqua, hydrated silica, glycerin, sodium hexametaphosphate, sorbitol, chondrus crispus powder, peg-40 hydrogenated castor oil, aroma, phthalimidoperoxycaproic acid, niannitol, charcoal powder microcrystalline cellulose, diazolidinyl urea, methyl diisopropyl propionamide, hydroxypropyl starch phosphate, acrylates/acrylamide copolymer, paraffinum liquidum, lea mays starch, hydrogenated lecithin, xylitol, vonosodium citrate, xanthan gum pvv/va copolymer, calcium gluconate calcium dilactate, potassium acesulfame, polysorbate 85, c12- 15 pareth-3.

Uporaba:

Nježno operite zube prije svake primjene.

Pobrinite se da su vam ruke čiste i suhe.

Izvadite unaprijed napunjenu udlagu iz zapečaćene vrećice i odmah stavite udlagu u usta pazeći da gel bude u kontaktu s površinom zuba. Gornji i donji zubi mogu se izbjeljivati istovremeno.

Nježno zatvorite usne nad udlagom i pažljivo zatvorite usta. Oprez: prejaki zagriz može uzrokovati istjecanje viška gela iz udlage i dalje od zubi.

Nježno izvadite udlagu nakon 20 minuta i odmah je bacite. Preostali gel sa zubi i desni nježno isperite vodom.

Mjere opreza i upozorenja: Čuvati izvan dohvata djece. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 14 godina. Izbjegavajte gutanje gela. Izbjeljuje samo prirodne zube. Ne utječe na ispune krunice i ljuskice. Nemojte koristiti proizvod kada nosite aparatić, držač za zube, zubni nakit i / ili piercing. Nemojte koristiti proizvod ako imate problem s desnima. Prekinite upotrebu ako osjetite bol ili pretjeranu osjetljivost; ako je potrebno obratite se svom liječniku ili ljekarniku. Za optimalne rezultate, izbjegavajte konzumaciju kisele hrane i pića kao što su limunada, kola, itd..,kao i duhan, kavu, crno vino i voćni sok te druge tvari za bojanje tijekom perioda tretmana. Preporučujemo posjet stomatologu svakih 6 mjeseca radi zdrave oralne higijene.

Veličina: 10 napunjenih udlaga

Registracija
Kozmetika
Količina
10
Jedinica mjere
komad
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Usta
Upozorenje
Ne preporučuje se djeci.
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Čišćenje i higijena

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu