iWhite Superior komplet za izbjeljivanje zubi
iWhite Superior komplet za izbjeljivanje zubi
iWhite Superior komplet za izbjeljivanje zubi
iWhite Superior komplet za izbjeljivanje zubi

iWhite Superior komplet za izbjeljivanje zubi

Set za izbjeljivanje zubi.

C058865
35,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Jedinstvena tehnologija izbjeljivanja koja nudi brze rezultate izbjeljivanja čak do 8 nijansi.

- Snažna formula za izbjeljivanje.

- Jača zubnu caklinu.

- Brzo vidljiv učinak nakon jedne primjene.

- Klinički dokazana učinkovitost i sigurnost primjene.

- Do 8 nijansi bjelji zubi.

iWhite Superior Whitening komplet pokreće inovativna tehnologija izbjeljivanja zubi koja izbjeljuje zube do 8 nijansi i jača zubnu caklinu. Profesionalni kućni tretman jednostavan je za primjenu i korištenje. iWhite udlage za jednokratnu upotrebu tanke su i fleksibilne kako bi se osigurala maksimalna udobnost i učinkovitost. iWhite udlage sadrže novi, moćni gel za izbjeljivanje prožet sodom bikarbonom i mineralima za izbjeljivanje ostavljajući bijeli i blistavi osmijeh. Povrh toga, formula je pojačana kalcijem i ksilitolom, aktivnim tvarima koji klinički dokazano jačaju zubnu caklinu. Samo 20 minuta dnevno s brzo vidljivim učinkom izbjeljivanja nakon prve primjene, čak i do 8 nijansi bjeljim zubima! Za još optimalnije rezultate koristiti 5 uzastopnih dana.

Kako iWhite Superior izbjeljuje i jača Vaše zube?

Djelovanje 1

iWhite tehnologija pojačana je sastojcima za učinkovito izbjeljivanje: Soda bikarbona aktivna je tvar koja izbjeljuje zube, a također je učinkovita u uklanjanju mrlja te daje blistavi osmijeh.

Djelovanje 2

Kako bi se zaštitila bjelina zubi važno je i ojačati caklinu. Mikrokristali kalcija: gubitak kalcija zbog starenja utjecat će na boju zubi. Dodavanjem kalcija našem tretmanu za izbjeljivanje potaknut će jačanje zubne cakline.

Micropearl tehnologija omogućuje koncentrirano i ciljano oslobađanje aktivnih tvari što znači da Vi odlučujete kada i gdje će se koncentrirane aktivne tvari oslobađati. Prilikom postavljanja udlage i nježnog namještanja na zube, mikrokristali će prsnuti i tek tada se koncentrirane aktivne tvari oslobađaju izravno na caklinu.

Ksilitol je važan aktivni sastojak koji jamči dentalnu higijenu. Kako? Sprječava nakupljanje kamenca i razmnožavanje bakterija koje uzrokuju karijes i sprječava oštećenje cakline.

Prednosti:

- Trenutno vidljivi rezultati

- Do 8 nijansi bjelji zubi u samo jednom nanošenju

- Efikasno uklanjaju mrlje od kave, čaja, duhana i crnog vina na zubima te sprječavaju njihovu pojavu

- Nisu štetni za zube

- 100 % sigurni za upotrebu

- Ne sadrže vodikov peroksid

- Obnavljaju caklinu

- Klinički dokazani rezultati izbjeljivanja

- Jednostavni za korištenje (kod kuće)

Sastav: Aqua, hydrated silica, glycerin, sorbitol, peg-40 hydrogenated castor oil, chondrus crispus powder, phthalimidoperoxycaproic acid, zea mays starch, tricalciumphosphate, xylitol, sodium bicarbonate, hydroxyapatite, perlite calcium gluconate, calcium lactate, microcrystalline cellulose, mannitol, citric acid, sodium levulinate, sodium anisate, methyl diisopropyl propionamide, sodium saccharin, xanthan gum, monosodium citrate, pinna copolymer, paraffinum liquidum, hydrogenated lecithin, limonene, c12-15 pareth-3, polysorbate 85, aroma, acrylates/acrylamide copolymer, sodium carbonate, CI 77289.

Uporaba:

Nježno operite zube prije svake primjene.

Pobrinite se da su vam ruke čiste i suhe.

Izvadite unaprijed napunjenu udlagu iz zapečaćene vrećice i odmah stavite udlagu u usta pazeći da gel bude u kontaktu s površinom zuba. Gornji i donji zubi mogu se izbjeljivati istovremeno.

Nježno zatvorite usne nad udlagom i pažljivo zatvorite usta. Oprez: prejaki zagriz može uzrokovati istjecanje viška gela iz udlage i dalje od zubi.

Nježno izvadite udlagu nakon 20 minuta i odmah je bacite. Preostali gel sa zubi i desni nježno isperite vodom.

Mjere opreza i upozorenja: Čuvati izvan dohvata djece. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 14 godina. Izbjegavajte gutanje gela. Izbjeljuje samo prirodne zube. Ne utječe na ispune krunice i ljuskice. Nemojte koristiti proizvod kada nosite aparatić, držač za zube, zubni nakit i / ili piercing. Nemojte koristiti proizvod ako imate problem s desnima. Prekinite upotrebu ako osjetite bol ili pretjeranu osjetljivost; ako je potrebno obratite se svom liječniku ili ljekarniku. Za optimalne rezultate, izbjegavajte konzumaciju kisele hrane I pića kao što su limunada, kola, itd..,kao i duhan, kavu, crno vino i voćni sok te druge tvari za bojanje tijekom perioda tretmana. Preporučujemo posjet stomatologu svakih 6 mjeseca radi zdrave oralne higijene.

Veličina: 10 napunjenih udlaga

Registracija
Kozmetika
Količina
10
Jedinica mjere
komad
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Usta
Upozorenje
Ne preporučuje se djeci.
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Čišćenje i higijena

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu