Apipharma Apiprodent Gel
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Apipharma Apiprodent Gel

Apipro Dent je pripravak u kojem se objedinjuju ljekovita svojstva tinktura mire, petoprste, propolisa i eteričnog ulja klinčića s namjenom očuvanja zdravlja usne šupljine.
C034985
9,18 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Apiprodent gel pripravak je u kojem su objedinjena ljekovita svojstva tinktura mire, petoprste, propolisa i eteričnog ulja klinčića s namjenom očuvanja zdravlja desni i usne šupljine. Gel stvara zaštitni film koji prekriva zubno meso, sprječava upalu i moguće oštećenje koje može uzrokovati osjetljivost i kvarenje desni. Pomaže u održavanju zdravih desni. Pomoćne tvari pružaju ugodan, aromatičan, svjež osjećaj u ustima i služe kao prirodni sastojak za ugodan dah.

Sastav: aqua, glycerin, sodium hydroxide, eugenia caryophyllus leaf oil, propolis extract, commiphora myrrha extract, carbomer, potentilla erecta extract,sodium benzoate, potassium sorbate 

Uporaba: Istisnuti Apiprodent gel za desni na prst i blagim, kružnim pokretima nanijeti na desni dva do tri puta dnevno. Prije upotrebe  obavezno oprati zube i ruke. Nakon uporabe gela ne konzumirati hranu i piće 1 sat kako bi gel bio učinkovit.

Veličina: 20 g

Registracija
Kozmetika
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Usta
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu