Apipharma Vitarojal Forte matična mliječ u ampulama
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Apipharma Vitarojal Forte matična mliječ u ampulama

Matična mliječ u 1 ampuli = 2000 mg
C048914
23,34 €
(2.334€ za 1 AMPULA) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Vitarojal forte ugodnog je okusa kruške koji je dobro prihvaćen od strane djece i odraslih. Proizvod se može koristiti direktno iz ampule ili se može razrijediti u čaši vode ili soka. Preporuča se za jačanje organizma posebno u periodima kada su prehlade, viroze i gripe najčešće, također zahvaljujući cinku u svom sastavu proizvod doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Dodatak minerala selena doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Vitarojal forte sadrži matičnu mliječ koja je prirodni biostimulator organizma. Svaka ampula sadrži 2000 mg matične mliječi. Matična mliječ (gelee royale) je najvrijedniji i najcjenjeniji proizvod pčela. Predstavlja izlučevinu posebnih žlijezda mladih pčela radilica kojom se hrani matica i mlade ličinke do tri dana starosti. Matična mliječ je neposredno  odgovorna za zadivljujuću plodnost, vitalnost i dugovječnost matice.

Sadrži cink koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava

Sadrži selen koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Jedna ampula sadrži 666.67 mg liofilizirane matične mliječi što odgovara 2000 mg svježe matične mliječi.

Uporaba: Prije upotrebe promućkati. Djeca od 12 do 18 godina starosti uzeti 1/2 ampule (5 ml) dnevno. Osobe iznad 18 godina starosti i odrasli uzeti 1 ampulu dnevno. Preporučuje se razrijediti sadržaj u čaši vode ili voćnog soka. Moguće je proizvod primijeniti nekoliko puta godišnje posebno na prijelazu godišnjih doba. Stajanjem može nastati talog koji nestaje mućkanjem ampule.

Veličina: 10 ampula (=100 ml)

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
10
Jedinica mjere
Ampula
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Sadrži vitamine
Vitamin C
Sadrži minerale i mikroelemente
Cink
Selen
Sadrži ostalo
Matična mliječ
Med
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu