• %
Institut Esthederm Protective Sunshine Care Powder puder
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Institut Esthederm Protective Sunshine Care Powder puder

Puder za ujednačavanje tena s mineralnom zaštitom od sunca.

N
51,15 €

Popust od 100.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 08/07 do 30/09. Ostvaruje se kupnjom 2 ili više proizvoda iz kategorije Intstitut Esthederm Sun. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju. Popust od 20.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 26/09 do 29/09. Ostvaruje se kupnjom 2 ili više proizvoda od Institut Esthederm. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Kupnjom proizvoda ovog proizvođača u iznosu višem od 100.00€ dobivate na poklon Institut Esthederm Kutija za nakit POKLON uz Institut Esthederm iznad 100 €
Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Puder za ujednačavanje tena s mineralnom zaštitom od sunca.

Uljepšava ten, štiti, sprječava fotostarenje

Optimalna kombinacija pigmenata pomaže ujednačiti i matirati ten. Univerzalna nijansa prilagođena je svim tonovima kože. 

Štiti kožu od vanjskih agresora zahvaljujući 100% mineralnim filterima za zaštitu od UVA - UVB zraka.

Trajno sprječava fotostarenje. Patent Global cellular protection sa širokim spektrom zaštite osigurava antioksidativno djelovanje i poboljšava otpornost kože na sunčevu svjetlost.

Rezultati: poboljšana i zaštićena koža svakodnevno. 

Zlatna, blistava i prirodna preplanulost. 

Prikladno za sve tipove kože, bez obzira na godišnje doba. 

Aktivni sastav:

Global cellular protection - široki spektar zaštite: UVA - UVB - infracrveno - visokoenergetska vidljiva svjetlost

Uporaba: Obilno nanesite zaštitni puder kistom ili spužvicom na cijelo lice i dekolte. U slučaju dugotrajnog izlaganja suncu, ponovno nanesite puder svaka 2 sata. 

Upozorenja: Izbjegavajte prekomjerno izlaganje suncu, osobito u doba dana kada je najjače sunce. Smanjenjem količine proizvoda smanjuje se razina zaštite. 

Veličina: 15 g

Registracija
Kozmetika
Količina
15
Jedinica mjere
gram
Oblik
Puder
Mjesto primjene
Dekolte
Lice
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
UV zaštita
Tip kože
Svi tipovi
Problemi kože
UV zrake

Kao i stanice od kojih se sastoji, vaša je koža pravi „biološki ekosustav”, koji je u stalnoj interakciji s vašom okolinom. Zna kako se prilagoditi vašem životu, vašem ritmu, suncu, vremenskim uvjetima.

Zamišljeno je da ovaj znanstveni pristup koži bude globalan i dinamičan. Dio je pristupa svih brendova NAOS i naziva se „ekobiologijom”.

Naši proizvodi za njegu kože osmišljeni su kako bi svakoj stanici vaše kože pomogli da bude snažnija, u dugoročnom smislu, jačanjem njezinih prirodnih mehanizama zaštite, regeneracije i oksigenacije.

Jean Noël Thorel, francuski farmaceut i stručnjak u području stanične biologije, osnivač je tvrtke NAOS te brendova Institut Esthederm, Bioderma i Etat Pur.

Tijekom sedamdesetih godina 20. stoljeća, ovaj je istraživač zamislio novu generaciju kozmetike: proizvode visoke tehnologije za njegu kože, sposobne za interakciju s biologijom kože u svrhu dobivanja trajnih rezultata. Na taj smo način osmislili prve proizvode za zaštitu od sunca koji aktiviraju melanin, prirodni zaštitni pigment kože.

40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu