• %
Institut Esthederm Photo Reverse Medium Beige krema
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Institut Esthederm Photo Reverse Medium Beige krema

Krema vrlo visoke zaštite za ujednačavanje tena i protiv tamnih mrlja.

N
74,00 €

Popust od 100.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 08/07 do 30/09. Ostvaruje se kupnjom 2 ili više proizvoda iz kategorije Intstitut Esthederm Sun. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Kupnjom proizvoda ovog proizvođača u iznosu višem od 100.00€ dobivate na poklon Institut Esthederm Kutija za nakit POKLON uz Institut Esthederm iznad 100 €
Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Krema vrlo visoke zaštite za ujednačavanje tena i protiv tamnih mrlja.

Tamne mrlje ili pigmentacijske mrlje pojavljuju se s godinama i u slučajevima produljenog i opetovanog izlaganja suncu ili plavom svjetlu. Hiperpigmentiran i neujednačen ten bez sjaja gubi svoju blistavost.

Posebno za srednje tamnu ili tamnu put, zaštitna krema protiv tamnih mrlja Photo Reverse Medium Beige veoma visoke zaštite ujednačava ten i prikriva, sprječava i posvjetljuje tamne mrlje, čak i u slučajevima izlaganja suncu ili plavoj svjetlosti.

Nekomedogen proizvod.

Tekstura: Mekana i hranjiva krema

Djelovanja: 

- Pruža veoma visoku zaštitu od UVA/UVB zraka i štiti od fotostarenja i opekotina.

- Ujednačava ten i idealno prekriva srednje tamnu do tamnu put zahvaljujući pigmentima koji sprječavaju učinak plave svjetlosti.

- Posvjetljuje kožu, smanjuje tamne mrlje i vidljivo ujednačava ten zahvaljujući tehnologiji PHOTO REVERSE, koja ujednačava sve pigmentacijske procese.

- Sprječava fotostarenje i jača prirodnu obranu kože na suncu zahvaljujući tehnologiji GLOBAL CELLULAR PROTECTION, koja neutralizira slobodne radikale, štiti stanični DNK i pomaže u suzbijanju čimbenika koji pridonose razgradnji kolagena.

- Optimizira staničnu vitalnost i čuva mladolik izgled kože zahvaljujući patentu CELLULAR WATER, koji reproducira kvalitete vode prirodno sadržane u koži.

- Ocean Care: Formula ovog proizvoda za zaštitu od sunca u skladu je s vodenim ekosustavima (netoksična za koralje, alge i morske mikroorganizme).

- Patenti: tehnologija photo reverse, patent global cellular protection, patent cellular water

Dokazana učinkovitost:

Tamne mrlje su prekrivene: 75 %*

Ten je posvijetljen: 81 %*

Proizvod sprječava pojavu smeđih mrlja: 75 %*

*Kliničko ispitivanje pod dermatološkim nadzorom na 16 ispitanika osjetljive kože fototipa III i IV s pigmentacijskim mrljama nakon 56 dana primjene dvaput dnevno.

*Test korištenja na 16 ispitanika nakon 56 dana

Uporaba: Nanesite zaštitnu kremu Photo Reverse Brightening Medium Beige obilno na lice i vrat 20 minuta prije izlaganja suncu. Ponovno nanosite svaka dva sata i nakon plivanja. Idealna kao ljetna tonirana zaštitna dnevna krema protiv tamnih mrlja.

Upozorenja: Izbjegavajte prekomjerno izlaganje suncu, posebno u satima kad je sunce na vrhuncu. Ne izlažite bebe ili malu djecu izravno na sunce.

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Dekolte
Lice
Vrat
Posebni atributi
Nekomedogeno
Upozorenje
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
UV zaštita
Tip kože
Svi tipovi
Problemi kože
Tamne mrlje - hiperpigmentacije
UV zrake

Kao i stanice od kojih se sastoji, vaša je koža pravi „biološki ekosustav”, koji je u stalnoj interakciji s vašom okolinom. Zna kako se prilagoditi vašem životu, vašem ritmu, suncu, vremenskim uvjetima.

Zamišljeno je da ovaj znanstveni pristup koži bude globalan i dinamičan. Dio je pristupa svih brendova NAOS i naziva se „ekobiologijom”.

Naši proizvodi za njegu kože osmišljeni su kako bi svakoj stanici vaše kože pomogli da bude snažnija, u dugoročnom smislu, jačanjem njezinih prirodnih mehanizama zaštite, regeneracije i oksigenacije.

Jean Noël Thorel, francuski farmaceut i stručnjak u području stanične biologije, osnivač je tvrtke NAOS te brendova Institut Esthederm, Bioderma i Etat Pur.

Tijekom sedamdesetih godina 20. stoljeća, ovaj je istraživač zamislio novu generaciju kozmetike: proizvode visoke tehnologije za njegu kože, sposobne za interakciju s biologijom kože u svrhu dobivanja trajnih rezultata. Na taj smo način osmislili prve proizvode za zaštitu od sunca koji aktiviraju melanin, prirodni zaštitni pigment kože.

40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu