Push Sports potporna traka za lakat
Push Sports potporna traka za lakat
Push Sports potporna traka za lakat
Push Sports potporna traka za lakat
Push Sports potporna traka za lakat
Push Sports potporna traka za lakat
Push Sports potporna traka za lakat
Push Sports potporna traka za lakat

Push Sports potporna traka za lakat

Razvijena je kao pomoć kod sindroma prenaprezanja, na mjestima hvatišta tetiva mišića ekstenzora i fleksora u podlaktici.

N
32,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Razvijena je kao pomoć kod sindroma prenaprezanja, na mjestima hvatišta tetiva mišića ekstenzora i fleksora u podlaktici.

Do prenaprezanja može doći uslijed iznenadnog ili produljenog naprezanja navedenih mišića.

Potporna traka za lakat jednostavna je za postavljanje, prilagodljiva je vašim individualnim potrebama i ne klizi tijekom kretanja i aktivnosti.

Kada koristiti?

Push Sports potporna traka za lakat prvenstveno se upotrebljava za ublažavanje prenaprezanja tetiva tijekom aktivnosti visokog napora, primjerice prilikom vježbanja, kućanskih poslova ili radnih aktivnosti. Traka je dokazano učinkovita za ublažavanje simptoma teniskog ili golferskog lakta.

Indikacije:

1) Teniski lakat (lateralni epikondilitis).

2) Golferski lakat (medijalni epikondilitis).

Kontraindikacije:

1) Nisu poznata stanja kod kojih se Push Sports potporna traka za lakat ne bi smjela nositi.

Posebne značajke:

Jastučić trake za lakat smanjuje pritisak na tetive zahvaćenih mišića podlaktice te ih tako rasterećuje. Učinkovitost ove trake odlikuje se u viskoelastičnom materijalu koji se koristi u jastučiću, kao i u malom elastičnom dijelu na remenu. Zahvaljujući njima, postupno se povećava pritisak na mišiće tijekom fleksije ili ekstenzije mišića.

Kako odabrati veličinu?

Potporna traka za lakat dostupna je u jednoj veličini i univerzalno je primjenjiva na lijevoj i desnoj ruci.

Uporaba:

Prije uporabe uklonite zaštitnu foliju s podloge. Navucite traku na podlakticu. U slučaju teniskog lakta, žuti jastučić se postavlja s vanjske strane lakta; u slučaju golferskog lakta, trebao bi biti s unutarnje strane. Prsten remena ne bi se trebao postavljati u pregib lakta. Traku postavite na mišiće podlaktice, otprilike šest centimetara ispod lakta. Zategnite remen dovoljno čvrsto da osjetite pritisak kada je ruka savijena i mišići zategnuti. Ne smije se osjećati napetost kada su mišići opušteni. Remen se može ostaviti u prstenu remena nakon uklanjanja steznika.

Upute za pranje/održavanje:

Radi održavanja higijene i maksimalnog produžetka trajanja proizvoda, važno je redovito prati traku, uz pridržavanje uputa za pranje. Traku možete prati na temperaturi do trideset stupnjeva Celzijusa, na programu za pranje nježnih tkanina ili ručno. Prije pranja pričvrstite čičak-traku kako biste zaštitili steznik i ostalo rublje. Ne upotrebljavajte sredstva za izbjeljivanje. Neka se traka suši na otvorenom (ne u blizini izvora topline ili u sušilici). Nikada ne spremajte traku dok je vlažna. Uvijek je prvo pustite da se osuši.

Mjere opreza: 

1) Provjerite da traka nije previše čvrsto postavljena. Traku upotrebljavajte samo za odgovarajuće indikacije. Pravilna uporaba vaše Push Sports potporne trake za lakat može zahtijevati dijagnozu liječnika. Bol je uvijek znak upozorenja. Ako se bol ili druge smetnje nastave bez jasnog razloga, preporučuje se posjet liječniku. 

2) Push Sports potporna traka za lakat osmišljena je za nošenje na neoštećenoj koži. Oštećenu kožu prvo treba prekriti odgovarajućim materijalom.

3) Optimalna funkcionalnost može se postići samo odabirom odgovarajuće veličine. Stoga se preporučuje da isprobate steznik prije kupnje kako biste provjerili veličinu. Prilikom kupnje putem interneta, uvijek provjerite postoji li kvalitetna usluga povrata. Stručno osoblje u vašoj trgovini objasnit će vam najbolji način postavljanja vaše Push Sports potporne trake za lakat. Preporučujemo da čuvate ove informacije o proizvodu na sigurnom mjestu kako biste ih mogli konzultirati ukoliko vam zatrebaju upute o postavljanju.

4) Prije svake uporabe provjerite primjećujete li na svojoj Push Sports potpornoj traci za lakat znakove istrošenosti ili starosti dijelova ili šavova. Optimalna učinkovitost vaše Push Sports potporne trake za lakat može se jamčiti samo ako je proizvod potpuno neoštećen.

5) U okviru Uredbe EU-a 2017/745 o medicinskim proizvodima, korisnik mora prijaviti proizvođaču i nadležnom tijelu države članice u kojoj korisnik ima prebivalište svaki ozbiljan incident koji uključuje proizvod.

Registracija
Pomagala
Mjesto primjene
Laktovi
Pogodno za
Muškarce
Odrasli
Sportaše
Žene
Odjeća i obuća
Ortoze i steznici

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu