Apipharma Rinosan mint sprej za nos
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Apipharma Rinosan mint sprej za nos

Izotonična otopina za vlaženje i osiguravanje prohodnosti nosa.
C037604
5,40 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Izotonična otopina za vlaženje i osiguravanje prohodnosti nosa. Rinosan® mint sprej za nos normalizira funkciju sluznice nosa na prirodan način. Fino dispergirana izotonična otopina, omogućava djelovanje na cijeloj površini sluznice. Svojim sastavom pomaže uspostavljanju prirodnog pH i vlaženju sluznice, a time i otapanju osušene sluzi i nakupljenih nečistoća te lakšem disanju. Dodatci mentola i eukaliptusova ulja doprinose ugodnom osjećaju svježine nakon upotrebe.

• za svakodnevno održavanje higijene sluznice nosa djece i odraslih
• kod boravka u klimatiziranim prostorima
• kod izloženosti prašini i štetnim atmosferskim utjecajima
• kod dužeg boravka u suhim i toplim prostorijama (centralno grijanje)
• kod alergijskih rinitisa i prehlade

Uporaba: Skinuti zaštitni poklopac. Nastavak za nos staviti u nosnicu, pritisnuti pumpicu te lagano udahnuti kroz nos. Za ovlaživanje sluznice nosa dovoljno je jedno raspršivanje u svaku nosnicu nekoliko puta dnevno. Za osiguravanje prohodnosti dišnih puteva potrebno je 1-2 raspršivanja Rinosan® mint spreja u obje nosnice nekoliko puta dnevno.

Upozorenje: Čuvati, izvan dohvata djece. Ne preporuča se djeci mlađoj od 4 godine. Iz higijenskih razloga i zbog smanjenja mogućnosti infekcije preporučljivo je da bočicu koristi samo jedna osoba. U slučaju preosjetljivosti na pojedine sastojke, ne preporučuje se upotrebljavati Rinosan® mint sprej. Preporučljivo je nakon otvaranja proizvod upotrijebiti u roku od 30 dana. Samo za vanjsku upotrebu.

Veličina: 30 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Nos
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu