Sinomarin Cold and Flue Relief Plus Algae

Sinomarin Cold and Flue Relief Plus Algae

Sinomarin Cold&Flu Relief je 100% prirodni proizvod za ublažavanje nazalnih simptoma povezanih s običnom prehladom i gripom.
C050275
8,63 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sinomarin Plus Algae Cold & Flu Relief s Algomer kompleksom je 100 % prirodni sprej koji ublažava nazalne simptome povezane s običnom prehladom i gripom.

Njegov jedinstveni sastav, s prijavljenom patentnom zaštitom, povezuje prirodno dekongestivno djelovanje (učinak osmoze) hipertonične morske vode (2,3 % otopina NaCl-a) s dobro dokumentiranim svojstvima, korisnim djelovanjem na sluznicu nosa, ekstrakata morskih algi sadržanih u Algomer kompleksu, uz dodatak eteričnih ulja i ekstrakata eukaliptusa, klasaste metvice i timjana. Sinomarin® Cold & Flu Relief čisti šupljine nosa, pomaže ukloniti infektivne tvari (mehaničko djelovanje). Morska voda korištena za Sinomarin® Cold & Flu Relief prikupljena je iz zaljeva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj.

Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama čime se dobiva morska voda zajamčene kvalitete, bogata mineralnim solima i elementima u tragovima. Kakvoća morske vode kontinuirano se prati od strane francuskog istraživačkog instituta za eksploataciju mora (IFREMER) pod pokroviteljstvom francuske vlade.

Algomer™ kompleks je jedinstvena kombinacija 100 % prirodnih sastojaka ekstrahitranih iz morskih algi Undaria pinnatifida i Spirulina platensis. Obje alge se odavno koriste u orijentalnoj medicini za promicanje zdravlja i liječenja brojnih stanja, a dio su prehrane dalekog istoka. Formuliran posebno za primjenu u nosu, Algomer™ kompleks se sastoji od mješavine prirodnih sastojaka algi, fikocijanina i niza kompleksa polisaharida uključujući fukoidane. Ovi sastojci stvaraju zaštitni sloj koji ograđuje, hvata i sprječava kontakt i/ili ulazak vanjskih štetnih tvari (npr. virusa, bakterija i dr.) na sluznicu nosa, pomaže smanjenje simptoma obične prehlade i gripe i jača prirodnu funkciju. Undaria pinnatifida i Spirulina platensis, se skupljaju u najčišćim vodama Patagonije u Argentini, odnosno, Bretanje u Francuskoj i certificiranog su organskog podrijetla.

Eterična ulja dobivena iz biljaka Eucalyptus globulus i Mentha spicata, te ekstrakt biljke Thymus vulgaris, bogata su sastojcima (npr. 1,4-cineol, mentol, karvakrol i dr.) s dobro poznatim korisnim djelovanjem na sluznicu nosa i sposobnošću pružanja osjećaja svježine. Sinomarin® Cold & Flu Relief također sadrži glicerol koji pruža dodatna svojstva vlaženja za nadraženu sluznicu nosa.

Svi sastojci su 100 % prirodni.

Sinomarin® Cold & Flu Relief može se koristiti samostalno, kao prirodna alternativa lijekovima, dekongestivima (lokalni kortikosteroidi, antihistaminci, vazokonstriktori), ili s njima u kombinaciji, kako bi se poboljšala njihova djelotvornost.

Svojstva:

- Ublažava simptome obične prehlade i gripe, uključujući začepljenje nosa (nazalnu kongestiju), tlak u sinusima i curenje iz nosa.

- Rastapa sluzavi sekret.

- Čisti šupljine nosa uklanjajući sluz i u sluzi nakupljene infektivne tvari (mehaničkim putem).

- Vlaži sluznicu nosa i ublažava suhoću nosa.

- Pomaže prirodni oporavak sluznice nosa.

Sinomarin® Cold & Flu Relief se preporuča za:

- Prirodno ublažavanje nazalnih simptoma povezanih s običnom prehladom i gripom (npr. začepljenje nosa, curenje iz nosa) i u slučajevima rinosinuitisa.

- Uklanjanje infektivnih tvari koje mogu dovesti do sekundarnih infekcija npr. sinusitis (upala sluznice sinusa), otitis (upala uha) (mehaničkim putem).

- Slučajeve kada je kontraindicirana primjena lijekova, dekongestiva (npr. visoki krvni tlak, bolesti srca, šećerna bolest).

- Poboljšanje učinkovitosti lijekova, dekongestiva.

Sastav: Morska voda (2,3%) NaCl + eukaliptus, klasasta metvica, timijan + Algomer™ kompleks

Uporaba:

Ispušite nos da bi se uklonila sluz prije primjene Sinomarin Cold & Flu Relief.

Uklonite zaštitni zatvarač.

Držite spremnik uspravno i pritisnite nekoliko puta kako bi se aktivirala pumpica raspršivača.

Nagnite glavu lagano prema naprijed iznad umivaonika i okrenite u desno.

Nježno stavite aplikator u lijevu nosnicu, paralelno sa septumom nosa (nosna pregrada) i čvrsto pritisnite.

Okrenite glavu na suptornu stranu i ponovite primjenu u drugu nosnicu.

Izvadite aplikator iz nosnice, vratite glavu u uspravan položaj, pustite da otopina djeluje nekoliko sekundi, a zatim ispušite nos.

Ponovite postupak ako je potrebno.

Aplikator dobro operite u toploj vodi i osušite nakon svake uporabe.

Preporučena doza:

za djecu stariju od 6 godina i odrasle

6–12 godina: uštrcati 2 do 3 puta u svaku nosnicu do 3 puta dnevno, tijekom 7 dana ili dulje.

>12 godina: uštrcati 2 do 4 puta u svaku nosnicu do 5 puta dnevno, tijekom 7 dana ili dulje."

Proizvođač: Gerolymatos International

Veličina: 30 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
30
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Nos
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu