Molnlycke Granudacyn Otopina za rane u spreju

Molnlycke Granudacyn Otopina za rane u spreju

Otopina za ispiranje rana u spreju

C051862
12,93 €
(51.72€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Koristi se za usta, uho i nos, sluznice, mokraćni mjehur i kožu bez ograničenja na mjesto i duljinu primjene Ne iritira oči te ne sadrži antibiotik, fenoksietanol, niti druge oblike alkohola.

Granudacyn® otopina za ispiranje rana je otopina za čišćenje i ispiranje akutnih, kroničnih i kontaminiranih rana. Čišćenje rana sprječava njihovu infekciju. Na ranama koje su već inficirane, dodatno ispiranje može pomoći značajnim smanjenjem mikrobiološkog opterećenja.

Granudacyn® otopina za ispiranje rana može se primijeniti za temeljito čišćenje rana kod:

  • svih kroničnih rana neovisno o dubini, poput ulceracija kod dijabetičkog stopala, svih oblika ulkusa potkoljenice, dekubitusa
  • svih akutnih rana, poput porezotina, ugriznih rana, razderotina, eksplozivnih rana i ogrebotina
  • kirurških rana (intraoperacijskih i poslijeoperacijskih)
  • rana s izloženom hrskavicom, tetivama, ligamentima ili kosti
  • opeklina 1. i 2. stupnja
  • ulceracija nakon zračenja
  • fistula i apscesa
  • tjelesnih šupljina, poput usne šupljine, nosa i ušiju
  • kritično koloniziranih ili inficiranih rana
  • ozljeda mekih tkiva
  • Granudacyn® otopina za ispiranje rana može se koristiti za irigaciju pri terapiji rana negativnim tlakom.

Uporaba: Granudacyn® otopinu za ispiranje rana nije potrebno isprati ili neutralizirati. Ranu je potrebno temeljito ispirati Granudacyn® otopinom za ispiranje rana. Da bi se pojačao učinak čišćenja, preporučuje se otopinu ostaviti da namače ranu 60 sekundi kako bi se otopile inkrustacije. Postupak se može ponavljati nekoliko puta na dan ili pri svakom previjanju. Alternativno se rana može očistiti gazom natopljenom u Granudacyn® otopini za ispiranje rana. Inkrustirani povoji za ranu lakše se odvajaju uz pomoć Granudacyn® otopine za ispiranje i bez traume. Kako bi se poboljšalo čišćenje i uklonile tvrdokorne inkrustacije, primjena Granudacyn® otopine za ispiranje rana može se produžiti na 15 minuta. Nakon otvaranja, Granudacyn® otopina za ispiranje rana može se koristiti do 60 dana. Datum prvog otvaranja mora se zabilježiti na za to predviđenom mjestu na boci. Prije primjene, Granudacyn® otopina za ispiranje rana može se zagrijati do 37°C. Granudacyn® otopinu za ispiranje rana smiju primjenjivati i nestručne osobe pod nadzorom zdravstvenog radnika i pogodna je za višekratnu primjenu. Sustav za terapiju rana negativnim tlakom Granudacyn® NPWT smije primjenjivati samo kvalificirano zdravstveno osoblje u skladu s uputama proizvođača sustava.

Za više informacija o proizvodu i njegovu korištenju molimo pročitajte Upute za uporabu.

Veličina: 250 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Oblik
Tekucina
Mjesto primjene
Tijelo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu