Wartner Olovka za uklanjanje običnih...

Wartner Olovka za uklanjanje običnih bradavica i bradavica na stopalu

Wartner

Precizni aplikator. Jednostavna primjena. Medicinski proizvod.

C007304
113,23 kn

Kupnjom ovog proizvoda možete sakupiti do 11 bod bodova. Vaša košarica će iznositi 11 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon od 2,20 kn.


Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sadrži: trikloroctena kiselina

Samo za ruke i stopala. 

Uporaba:
Pažljivo primjeniti gel točno na sam vrh bradavice, pazeći pritom da cijela površina bradavice bude prekrivena tankim slojem gela. Izbjegavajte dodir sa zdravom kožom oko bradavice. Primjenjivati dva puta dnevno tijekom 4 dana. Nakon 4 dana primjene koža će se oljuštiti. Možete pažljivo ukloniti oljušteni dio kože u mlakoj vodi. Nakon tretmana formirat će se novi sloj kože (bez bradavica). Bradavica će nestati u prvom tjednu primjene. Ako bradavica ne nestane u potpunosti, ponovite tretman nakon 4 dana. Tretman možete ponoviti do 4 puta. Pri prvoj primjeni olovke Wartner potrebno je nekoliko puta okrenuti  dozator na vrhu olovke i napuniti prozirni vrh gelom.

Upozorenje:
TCA gel u olovci je visoke koncentracije te je potrebna osobita pozornost prilikom njegove primjene. Izbjegavajte dodir sa zdravom kožom oko bradavice. Ako gel dođe u dodir sa zdravom kožom, isperite to područje zdrave kože s velikom količinom vode i sapuna. Samo za primjenu na rukama i stopalima.

Veličina: 1,5 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Oblik
Olovka
Mjesto primjene
Stopala
Nema recenzija

Kupci koji su kupili ovaj proizvod također su kupili:

Proizvod dodan na listu favorita
Proizvod je dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja