Vitabiotics Wellwoman Sport tablete

Vitabiotics Wellwoman Sport tablete

Wellwoman Sport je dodatak prehrani u tabletama koje sadrže kombinaciju 28 nutrijenata za energiju i bolje sportske performanse, a istovremenu štite organizam od oksidativnog stresa. Namijenjen je prvenstveno ženama koje se bave sportom i/ili žive dinamično.

N
13,50 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Wellwoman Sport je dodatak prehrani u tabletama koje sadrže kombinaciju 28 nutrijenata za energiju i bolje sportske performanse, a istovremenu štite organizam od oksidativnog stresa. Namijenjen je prvenstveno ženama koje se bave sportom i/ili žive dinamično.

Uz 20 vitamina i minerala Wellwoman Sport sadrži standardizirane ekstrakte zelenog čaja (0,25mg (-)-epigalokatehin-3-galata) i guarane (2,45mg prirodnog kofeina po tableti) te koenzim Q10, L-karnitin i ostale sportašima važne mikronutrijente. Uz neizostavne vitamine C i E koji štite od oksidativnog stresa, Wellwoman Sport sadrži 15 µg vitamina D3 koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i održanju normalne funkcije mišića i kostiju, naročito u kombinaciji s vitaminom K. Budući da se radi o proizvodu posebno formuliranom za mlađe žene, tableta sadrži 400 µg folne kiseline te biotin, cink i selen za kožu kosu i nokte.

Wellwoman Sport je proizvod koji se u LGC laboratoriju redovito testira na nedozvoljene supstance prema ISO 17025 standardu svjetske anti-dopinške agencije, tako da i profesionalne sportašice mogu biti potpuno sigurne da njihovi rezultati neće biti kompromitirani uzimanjem nedozvoljenih supstanci.

Wellwoman Sport je pogodan za vegetarijance. Ne sadrži gluten, sol i kvasce.

Wellwoman Sport je dodatak prehrani u tabletama, multivitamini za žene primarno namijenjeni aktivnim osobama koje se bave sportom i žive dinamično.

Premium nutritivna potpora za sportaše

Wellwoman Sport sadrži 28 posebno odabranih nutrijenata važnih za žene koje žive dinamično i/ili bave se sportom. Wellwoman Sport je dio Vitabiotics Wellwoman linije, najprodavanije linije dodataka prehrani za žene u Velikoj Britaniji.

Teretana, Sport i Fitness

Tijekom vježbanja organizam ima povećane potrebe za energijom i zahtijeva dodatnu nutritivnu potporu. Wellwoman Sport nadoknađuje vitamine i mnerale izgubljene uslijed fizičkih aktivnosti i štiti od oksidativnog stresa, povećanog uslijed fizičke aktivnosti. Vitamini C, B6 i B12 doprinose stvaranju energije i smanjanju stresa i umora, a željezo doprinosi normalnoj formaciji crvenih krvnih stanica i hemoglobina te osigurava normalan transport kisika u organizmu.

Multifunkcionalni dodatak prehrani za zdravlje čitavog organizma

Wellwoman Sport je sveobuhvatna multivitaminska potpora koja uključuje vitamine C i E koji štite stanice od oksidativnog stresa, vitamin D i bakar koji doprinose normalnoj funkciji imuno sustava, željezo za energiju, 400 mcg folne kiseline te brojne druge vitamine i minerale koji su, uz navedeno, važni za psihološku funkciju, imujnitet, ali i lijepu kosu, kožu i noke pa je Wellwoman Sport ujedno idealan multifunkcionalan dodatak prehrani za žene..

Testiranje suplemenata za sportaše

Wellwoman Sport, Jointace Sport i ostali Vitabiotics dodaci prehrani za sportaše testirani su anti-doping testiranju u WADA akreditiranom “LGC” laboratoriju po ISO 17025 standardu koji redovito provjerava UKAS, britanska akreditirana anti-doping agencija. Vrhunski sportaši mogu biti potpuno sigurni da ovi Vitabiotics proizvodi neće kompromitirati njihova sportska postignuća.

Sadrži u dnevnoj dozi (jedna tableta): %P.U.

Zeleni čaj (Camellia sinesis, ekstrakt) 40 mg *

Guarana (Paullinia cupana, ekstakt) 100 mg *

Koenzim Q10 2 mg *

L-karnitin 30 mg *

L-metionin 40 mg *

N-acetilcistein 30 mg *

Bioflavonoidi (iz citrusa) 10 mg *

Prirodni mješoviti karotenoidi 2 mg *

Vitamin D (D3, kolekalciferol) 15 µg 300

Vitamin E (D alfa tokoferil kiseli sukcinat) 20 mg 167

Vitamin K (fitomenadion) 90 µg 120

Vitamin C (askorbinska kiselina) 80 mg 100

Tiamin (tiamin mononitrat, vit. B1) 10 mg 909

Riboflavin  (vit. B2) 4 mg 286

Niacin (nikotinamid, vit. B3) 36 mg 225

Vitamin B6 (piridoksin HCl) 8 mg 571

Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina) 400 µg 200

Vitamin B12 (cijanokobalamin) 20 µg 800

Biotin 50 µg 100

Pantotenska kiselina (kalcijev pantotenat) 6 mg 100

Magnezij (magnezijev oksid) 100 mg 27

Željezo (željezov fumarat) 14 mg 100

Cink (cinkov sulfat) 15 mg 150

Bakar (bakrov sulfat) 1.000 µg 100

Mangan (manganov sulfat) 2 mg 100

Selen (natrijev selenat) 100 µg 100

Krom (kromov (III) klorid) 50 µg 125

Jod (kalijev jodid) 150 µg 125

Sastav: magnezijev oksid, sredstva za punjenje: mikrokristalna celuloza i preželirani kukuruzni škrob; askorbinska kiselina (nosač: hidroksipropilmetilirana celuloza), tabletna ovojnica: (hidroksipropilmetilirana celuloza, glicerin,bojilo: željezov oksid, kalcijev karbonat), L karnitin tartarat; nikotinamid, željezov fumarat, cinkov sulfat, L-metionin, N- acetil cistin, D alfa tokoferil kiseli sukcinat (soja), tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat, stearinska kiselina, silicijev dioksid i pročišćeni talk; stabilizatori: polivinilpolipirolidon; ekstrakt guarane, tiamin mononitrat, bioflavonoidi (iz citrusa), emulgator: etil celuloza; piridoksin HCl, beta karoten, kalcijev pantotenat, kolekalciferol, manganov sulfat,cijanokobalamin, riboflavin, ekstrakt zelenog čaja, bakrov sulfat, fitomenadion, koenzim Q-10, pteroilmonoglutaminska kiselina, kromov (III) klorid, natrijev selenat, kalijev jodid, biotin.

Uporaba: Uzeti jednu tabletu dnevno, uz glavni obrok. Popiti sa vodom ili hladnim pićem. Ne žvakati.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ova formula zamjenjuje druge Wellwoman suplemente i multivitamine. Nema potrebe za uzimanjem dodatnih multivitamina. Zeleni čaj sadrži min. 0,25mg (-)-epigalokatehin-3-galata u dnevnoj dozi. Ne konzumirajte više od 800mg (-)-epigalokatehin-3-galata dnevno. Sadrži malu dozu prirodnog kofeina (2.45mg po tableti). Proizvod se ne bi trebao konzumirati na prazan želudac.

Upozorenje: Ukoliko sumnjate na bolest, uzimate lijekove, patite od alergija na hranu ili ste alergični na neki od sastojaka, prije upotrebe ovog proizvoda potrebno je konzultirati se sa stručnom osobom. Proizvod ne bi trebale konzumirati trudnice, dojilje ni djeca mlađa od 18 godina.

Veličina: 30 tableta 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
30
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Tablete
Pogodno za
Odrasli
Sportaše
Stariji
Žene
Sadrži biljke
Guarana (Paullinia cupana)
Zeleni čaj (Camellia sinensis)
Sadrži vitamine
Vitamin B1 - tiamin
Vitamin B2 - riboflavin
Vitamin B3 - niacin
Vitamin B5 - pantotenska kiselina
Vitamin B6 - piridoksin
Vitamin B7 - biotin
Vitamin B9 - folna kiselina
Vitamin B12 - kobalamin
Vitamin C
Vitamin D
Vitamin E
Vitamin K
Sadrži minerale i mikroelemente
Bakar
Cink
Jod
Krom
Magnezij
Mangan
Selen
Željezo
Sadrži aminokiseline
Karnitin
Metionin
N-acetil cistein NAC
Sadrži ostalo
Bioflavonoidi
Karotenoidi
Koenzim Q10
Posebni atributi
Bez glutena
Bez kvasca
Bez soli
Pogodno za vegetarijance
Da
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučena dnevna doza
1

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu