Gravignost Ultra Test za trudnoću

Gravignost Ultra Test za trudnoću

Jasan i jednostavan za očitavanje.

C045915
64,13 kn

Kupnjom ovog proizvoda možete sakupiti do 6 bod bodova. Vaša košarica će iznositi 6 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon od 1,20 kn.

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

 

Osjetljiv i otkriva nivo hCG pri koncentraciji od 10 mlUl/ml, za manje od 5 minuta. Brz i pouzdan preko 99%. Jasan i jednostavan za očitavanje. Rezultat precizan već od prvog dana izostanka očekivane mjesečnice i kod većine žena i nekoliko dana prije mjesečnice otkriva prisutnost hormona trudnoće (hCG). Za primjenu testa, može se uzeti bilo koji svježe uzeti uzorak (ako je moguće upotrijebiti prvi jutarnji urin, jer je veća koncentracija). Preporučljivo je da se ne konzumira puno tekućine prije pristupanja testiranju (jako razrijeđen urin moze učiniti težim otkrivanje prisutnosti hormona hCG)

NAČIN PRIMJENE:
1. Izvadite test štapić iz metalizirane vrećice. Da biste otkrili absorbantni dio, skinite poklopac i zataknite ga na držalo nazad kako je to prikazano na slici.
2. Uhvatite štapić za mjesto predviđeno za držanje, za absorbantnim dijelom okrenutim prema dole i držite u tom položaju ispod mlaza urina 10 sekundi dok se dobro natopi. Možete postupiti i tako da urin stavite u čistu i suhu posudu ( plastična čašica za jednokratnu primjenu) i test štapić uronite u posudu sa urinom 10 sekundi da se dobro natopi absorbantni dio.
3. Vratite poklopac na mjesto i položite test štapić na ravnu i čistu površinu sa prozorčićima okrenutim prema gore. Pričekajte 3 minute prije nego pristupite očitavanju rezultata. Nikada ne čekajte više od 10 minuta da biste očitali rezultat.
4. Interpretirajte rezultat u skladu sa priloženom uputom.

Veličina: 1 test štapić za uzorak urina

Količina
1
Jedinica mjere
komad
Pomagala i aparati
Test za trudnoću
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Medicinski proizvod

Ostali proizvodaci

Nema recenzija

Nema pitanja trenutno

Samo prijavljeni kupci mogu postaviti pitanje Prijavi se

Kupci koji su kupili ovaj proizvod također su kupili:

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Proizvod dodan na listu favorita
Proizvod je dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja