Artron One-Step UltraSensitive hCG test za trudnoću

Artron One-Step UltraSensitive hCG test za trudnoću

Test za utvrđivanje trudnoće iz mokraće, koji se zasniva na određivanju humanog korionskog gonadotropina (hCG), brz je i pogodan imunokromatografski in vitro test za detekciju hCG hormona u urinu za pomoć pri ranom utvrđivanju trudnoće.

C031650
5,81 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Test za utvrđivanje trudnoće iz mokraće, koji se zasniva na određivanju humanog korionskog gonadotropina (hCG), brz je i pogodan imunokromatografski in vitro test za detekciju hCG hormona u urinu za pomoć pri ranom utvrđivanju trudnoće.

Uređaj je dizajniran za kućnu uporabu.

Test daje vizualni, kvalitativni rezultat.

Potrebno je potražiti mišljenje liječnika kako biste dalje evaluirali rezultat testa.

Uporaba: 

1. Uklonite foliju s testnog uređaja tako da ju potrgate tamo gdje postoji urez.

2. Skinite poklopac s uređaja.

3. Usmjerite upijajući vrh prema dolje. Postavite upijajući vrh pod mlaz urina na 5 sekundi kako bi se u potpunosti smočio. Također, urin se može prikupiti u čistu posudu te se upijajući vrh može umočiti u urin na 5-10 sekundi dok uzorak urina ne dođe do testnog prozorčića.

4. Ponovno poklopite uređaj.

5. Pričekajte da se pojave obojene linije i očitajte rezultate. Pozitivni rezultati mogu se očitati čim se pojave. Negativne rezultate treba potvrditi za 5 - 10 minuta. Pripazite da je pozadina testnog područja bijela prije nego što interpretirate rezultate.

Negativan rezultat: Jasna ružičasta linija pojavit će se u kontrolnoj regiji (C), indicirajući negativan rezultat na trudnoću.

Pozitivan rezultat: Pojavit će se jasna ružičasta kontrolna linija (C) i detektabilna testna linija (T), indicirajući pozitivan rezultat na trudnoću.

Nevažeći rezultat: Nema vidljive linije u kontrolnoj regiji (C). Ponovite test s novim testnim uređajem. Ako test i dalje ne pokazuje kontrolnu liniju molimo Vas da kontaktirate distributera sa serijskim brojem.

Veličina: 1 komad

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
1
Jedinica mjere
komad
Pomagala i aparati
Test za trudnoću

Ostali proizvodaci

Najprodavaniji

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu