Almagea Prenatal Omega3+ NF2 liokapsule

Almagea Prenatal Omega3+ NF2 liokapsule

Dodatak prehrani za zdravu trudnoću i dojenje s jedinstvenim sadržajem vitamina, minerala, antioksidansa i omega-3 masnih kiselina.

C053149 x
178,90 kn

Kupnjom ovog proizvoda možete sakupiti do 17 bod bodova. Vaša košarica će iznositi 17 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon od 3,40 kn.


Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Prenatal Omega3+ je dodatak prehrani za zdravu trudnoću i dojenje s jedinstvenim sadržajem vitamina, minerala, antioksidansa i omega-3 masnih kiselina:

FloraGLO® Lutein i OPTISHARP™ Natural zeaksantin prirodni su karotenoidi dobiveni iz cvijeta kadifice s klinički dokazanim pozitivnim djelovanjem u svim razdobljima života. Lutein i zeaksantin dva su biljna pigmenta iz skupine karotenoida koja voću i povrću daju žutu do crvenkastu boju. Naše ih tijelo ne može sintetizirati, stoga ih je važno unositi putem hrane i dodataka prehrani te najbolje djeluju kada se primjenjuju u kombinaciji. Dokazano je da se razina luteina i zeaksantina u krvi tijekom trudnoće povećava te se putem pupčane krvi prenose do fetusa, dok razine ostalih poznatih karotenoida u krvi trudnice ostaju nepromijenjene. Nakon što se prenesu od majke do nerođene bebe, lutein i zeaksantin se koncentriraju u retini fetusa već između 17. i 22. tjedna trudnoće. Nutrijenti koje unosi majka, izlučuju se u mlijeko te tijekom dojenja posredno štite dojenče tako da i važnost luteina i zeaksantina ne prestaje niti nakon poroda. Lutein i zeaksantin se koncentriraju u mozgu, koži, tkivu dojke, ali i u majčinom mlijeku te na taj način pružaju antioksidacijsku zaštitu za bebu.

Zbog ključne uloge u dijeljenju stanica i formiranju određenih struktura fetusa preporuka je započeti s primjenom folata 12 tjedana prije začeća. Prenatal Omega3+ sadrži dva oblika folne kiseline – aktivni oblik 5-MTHF (600 µg) te folnu kiselinu (200 µg) što doprinosi optimalnoj bioraspoloživosti folata u tijelu majke. Niska razina folata majke je čimbenik rizika za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.

Sa samo 2 Licaps® DuoCap™ kapsule Prenatal Omega3+ dnevno unosite sve esencijalne nutrijente u optimalnim dozama bitne za mamu i bebu. Licaps® DuoCap™ kapsule dodatno povećavaju učinkovitost apsorpcije visokovrijednih aktivnih tvari i štite aktivne sastojke od kisika i vanjskih utjecaja.

Sastav:

- Prenatal Omega 3+ DHA: unos dokosaheksaenske kiseline (DHA) tijekom trudnoće i dojenja pridonosi normalnom razvoju oka i mozga fetusa i dojenčadi.

- Željezo: doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina zbog čega doprinosi normalnom transportu kisika u tijelu.

- Vitamin D: doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te održavanju normalnih kostiju i zubi.

- Vitamin B6: doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti.

- Jod: doprinosi normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače.

- Cink: doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.

- Bakar: doprinosi normalnoj funkciji živčanog sustava.

- Vitamin B12: doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji.

- Vitamin E i Selen: doprinose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.

Uporaba: Tijekom razdoblja prije, za vrijeme trudnoće i dojenja uzimati 2 puta dnevno po jednu kapsulu, uz obroke.

Veličina: 50 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
50
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Liokapsule
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Nema recenzija
Proizvod dodan na listu favorita
Proizvod je dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja