• %
Eucerin Sun Hydro Protect Fluid ultra lagane teksture SPF50+
40

Preporučuju dermatolozi

Eucerin Sun Hydro Protect Fluid ultra lagane teksture SPF50+ 66961

Ultra lagani zaštitni fluid za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu

C056078
28,63 €
(572.6€ za 1 LIT) |

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 23/04 do 28/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 0.00€ proizvoda iz kategorije Eucerin sve. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Eucerinova inovacija zaštite od sunca s naprednom spektralnom tehnologijom kombinira UVA/B filtre za vrlo visoku UV zaštitu i likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala izazvanih UV-om i visokoenergetskom vidljivom svjetlošću (HEVIS). Gliciretinska kiselina podržava vlastiti mehanizam popravka DNA kože.

Ultra lagani fluid za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu

UV svjetlost je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovanog suncem, no visokoenergetski vidljiva svjetlost (HEVIS) također može potaknuti slobodne radikale koji uzrokuju daljnje naprezanje na koži. 

Eucerin Hydro Protect ultra lagani fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+  prikladan je za svakodnevnu upotrebu. S hidro-tehnološkim kompleksom, daje osjećaj trenutačnu vlažnosti i svježine kože koji štiti od oštećenja kože izazvanih suncem. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA i UVB filtre1 za vrlo visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlom. Ova ultra-lagana krema za sunčanje također uključuje gliciretinsku kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam popravka DNA kože. Ima ultra laganu, nemasnu formulu koja se brzo upija i ne ostavlja tragove nakon upotrebe.

Klinički i dermatološki dokazano je jako dobro podnošljiv na svim tipovima kože, uključujući i osjetljivu kožu.

1 Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koju definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Krema
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Trudnice
Sadrži aminokiseline
Karnitin
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
Prema potrebi
SPF
50
Tip kože
Normalna
Problemi kože
UV zrake
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu