• %
Eucerin Sun Dry Touch Krema Gel za lice SPF 30
Eucerin proljetni boost
40

Preporučuju dermatolozi

Eucerin Sun Dry Touch Krema Gel za lice SPF 30 69768

Zaštita od sunca za lice za masnu kožu i kožu sklonu aknama.
C039560
26,67 €

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 27/03 do 02/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Eucerin Za sunce. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 dnevna je krema za zaštitu kože lica od sunca s visokim zaštitnim faktorom i posebno razvijena za masnu kožu sklonu aknama. Pruža kombinaciju izuzetne fotozaštite od oštećenja kože lica uzrokovanih suncem i aktivnog rješenja za poboljšanje stanja kože.

Sadrži visokoučinkovit i fotostabilan UVA/UVB sustav filtara, koji pruža pouzdanu zaštitu. U skladu je sa zahtjevima udruženja Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).

 

Formula također pruža biološku staničnu zaštitu kombinacijom licochalcona A igliciretinične kiseline Licochalcon A vodeći je spoj ekstrakta korijena biljke Glycyrrhiza inflata te je snažan antioksidativni i protuupalni sastojak koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Gliciretinična kiselina dobivena od biljke Glycyrrhiza glabra, štiti DNK tako da pruža podršku vlastitoj zaštiti DNK i mehanizmima popravljanja oštećenja same kože.

L-karnitin kao derivat aminokiselina koji regulira lučenje sebuma i matirajući pigmenti koji upijaju lipide, kombinirani su u posebno razvijenoj tehnologiji ove formule za kontrolu masnoće. Zajedno ostavljaju trenutačan i dugotrajan mat izgled na koži, čak i u područjima s toplom i vlažnom klimom.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 ne sadrži mirise i parabene, nije komedogena i idealna je kao podloga za make-up.

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
50
ml
Oblik
Gel
Krema
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Trudnice
Sadrži biljke
Sladić (Glycyrrhyza glabra)
Sadrži aminokiseline
Karnitin
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
Prema potrebi
SPF
30
Tip kože
Masna
Problemi kože
UV zrake
Eucerin proljetni boost
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu