Torba za rodilište

Mame preporučuju spakirati 3 torbe: jednu manju koju ćete nositi u rađaonu i u kojoj ćete odvojiti stvari potrebne na porodu i one koje ćete trebati na prvom tuširanju, veću za onih par dana koje ćete provesti u bolnici nakon poroda i jednu za izlazak iz bolnice koju nećete nositi sa sobom, već će je partner ponijeti kada dolazi po vas i bebu.

Pročitaj više
Ivana Coner Pleško, mag. pharm.
15505 views

Probiotici - što trebam znati

Danas na policama ljekarni u Hrvatskoj možete pronaći više od 100 različitih preparata koji sadrže probiotike. Dok je njihova korist za organizam neosporna, ponekad se je teško snaći u velikom broju preparata i izabrati najbolji probiotik za svoj problem.

Pročitaj više
11195 views

Astaksantin – močan antioksidans

Patite li od alergija na sunce ili jednostavno želite pripremiti kožu za izlazak na sunce i zdravije i ravnomjernije tamnjenje, preparati koji sadrže astaksantin pravi su izbor za Vas.

Pročitaj više
348 views

Pčelinji proizvodi

Pčelinji proizvodi zbog svoga prirodnog sastava odlična su za zdravu kožu, ali možemo ih koristiti i kao sredstva za njegu kože.

Pročitaj više
1590 views

Vitamini i minerali

Vitamini su esencijalne tvari koje ljudsko tijelo ne može sintetizirati i potrebno ih je unositi hranom. Ime, vitamin, dao je poljski biokemičar Kazimierc Funk 1912. godine. izolirajući kristalnu tvar iz riže. Vita latinski znači život, -amin znači Amin; mislilo se da vitamini pripadaju aminima, što nije točno, ali je ime ostalo do dan danas.

Pročitaj više
442 views
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu